Це цікаво

  1. Головна
  2. Блог
  3. Морозиво у «Таврия В»
31.03.2022
Поділитися

Морозиво у «Таврия В»

Напевно, немає в світі такої людини, яка б не любила морозиво. Ескімо, ріжок, шоколадне або полуничне, з шматочками фруктів чи горіхове ... В нашому інтернет-магазині «Таврия В» існують не десятки, а близько двох сотень різновидів цих ласощів.

У нас ви знайдете:

Класичний пломбір. У його склад входять: незбиране молоко, вершки, цукор і курячі яйця, а також різні наповнювачі - фрукти, ягоди, какао або горіхи.

Молочне та вершкове морозиво. Воно містить в собі мінімум молочних жирів. Цей вид морозива такий солодкий, як і пломбір, проте не такий тягучий та ніжний.

Сорбет – найздоровіший та найнизькокалорійніший вид цього смаколику, оскільки складається з пюре фруктів та ягід. При приготуванні сорбету молочні продукти не використовуються.

Фруктовий лід – улюбленець дітей всіх поколінь. Виготовляється з цукру, фруктового соку, невеликої кількості пюре та води. Цей вид морозива також не містить молочних компонентів.

Морозиво з алкоголем. Надзвичайно смачний десерт у складі якого присутня невелика доза спиртного. В нашому інтернет магазині цей вид морозива зможуть придбати лише особи старші 18 років.

А ще морозиво - найкращий антидепресант, а також хороше «підживлення» для розумової діяльності! Лише після однієї його порції, особливо шоколадного, в нашому мозку виділяються ендорфіни, які позитивно впливають на наш настрій. Отоларингологи рекомендуюдть частіше їсти цей холодний смаколик, оскільки це зміцнює імунітет і загартовує наше горло. Тому немає причин цього літа відмовляти собі в цьому смачному десерті.

Обирайте улюблене та смакуйте із задоволенням!