-18% 7.29₴

Сметана Слов'яночка 15% 345 г стак.

42.80 ₴ 35.5 ₴

Замовити
-11% 5.5₴

Сметана ГМЗ 21% 400 г

54.40 ₴ 48.9 ₴

Замовити

Сметана "7" 15% 400 г п/е

30.10 ₴

Замовити

Сметана "7" 20% 400 г п/е

36.40 ₴

Замовити